Сотовый поликарбонат ГРИНХАУС-НАНО в Молдове

Caracteristicile GREENHOUSE-nano

Categorie: Agronomie
Structura foii: cameră simplă ≤ 10 mm, cameră dublă ≥ 12 mm
Grosimea foii: 4 si 6 mm
Lățimea foii: 2100 mm
Garantie: 10 ani

Pret: 4 mm – 48 lei/m², 6 mm – 58 lei/m² Telefon: +373 22 8-1111-8

Material special pentru sere si cladiri agricole

Oferim policarbonat celular nou GREENHOUSE pentru sere în Moldova. Policarbonat celular GREENHOUSE-nano de la producătorul din Belgorod PLASTILUX-GROUP. Este un model perfectionat al foilor anterioare GREENHOUSE. Are proprietatea de conversie sporită a luminii și acoperire anti-aburire.

Noul policarbonat celular cu nuanta roz nu numai că păstrează toate avantajele materialului transparent GREEN HOUSE, dar asigură și conversia razelor UV nocive într-un spectru de radiații luminoase utile plantelor.

Avantajele policarbonatului GREENHOUSE-nano

  • Pentru Sere. Se utilizeaza în loc de sticlă în toate tipurile de sere. Potrivit pentru sere încălzite și neîncălzite de toate formele și dimensiunile. Sectorul agricol de aplicare.
  • Rezistent la razele UV. Nu transmite lumină ultravioletă. Are un strat de protecție special la exterior și în masa foii. 10 ani garanție.
  • Transformarea luminii. Transformă razele UV dure în lumină roșie favorabila plantelor. Ajută la accelerarea maturizarii culturii in timp de 3-4 săptămâni.
  • Recoltabilitate. Crește eficiența creșterii legumelor în seră cu până la 35%. Crește productivitatea culturilor anuale de 1,5 ori.
  • Anti-condensativ. Reduce condensativitatea în seră. Previne aburirea stratului de acoperire.
  • Protector. Protejează de soare. Elimină arsurile plantelor prin lumina directă a soarelui. Protejează răsadurile de influențele atmosferice externe.