Tiparim postere pe hartie mata, lucioasa, autocolanta in Moldova. Suntem angajați în producția și tipărirea profesională a diverselor postere și postere în circulație de la 1 exemplar la infinit.

Există diferite tipuri de hârtie foto care diferă în ceea ce privește textura și densitatea suprafeței. Va propunem trei tipuri de hartie: mata, lucioasa si autoadeziva.

Imprimare poster pe hârtie mată

Textura de suprafață a imaginii pe hârtie mată este standard. În comparație cu hârtia lucioasă, imaginea de pe hârtie mată nu strălucește în lumină ca o fotografie. Greutatea hârtiei este de 180 g/m2. Posterele tipărite pe hârtie mată pot fi agățate în siguranță în cameră, fără teama de strălucire. Posterele tipărite pe hârtie mată sunt cele mai des folosite pentru încadrare.

Vă recomandăm să imprimați atât imagini negru, întunecate, alb-negru, cât și culori strălucitoare pe hârtie mată. În același timp, picturile nu se vor estompa mult timp după producție, reprezentând raportul dintre calitate și preț.

Imprimare poster pe hârtie lucioasă

Textura de suprafață a imaginii de hârtie lucioasă este netedă și strălucitoare. Greutatea hârtiei 180 g/m2. Acest lucru subliniază în special calitatea înaltă a culorilor luminoase precum roșu, verde, galben, portocaliu. Imaginea este mai bogată și mai suculentă, cu un bun studiu al culorilor. Când imprimați postere pe hârtie lucioasă, imaginile vor străluci în lumină, similar hârtiei foto. Vă sfătuim cu insistență să nu imprimați imagini întunecate și negre pe acesta, deoarece umbrele se pot amesteca și nu devin foarte expresive din această cauză.

Imprimare pe hârtie autocolantă

Suprafața hârtiei autoadezive este mată. Astfel de postere arată identic cu un poster pe hârtie mată, dar acest tip de hârtie are un strat adeziv special care vă permite să lipiți imaginea pe orice obiect interior neted. Densitatea hârtiei fără a ține cont de stratul adeziv este de 150 g/m2.

Înainte de a lipi autocolantul, este necesar să degresați și să curățați suprafața, astfel încât tabloul de perete să fie lipit uniform și fără deteriorare. Este necesar să lipiți posterul de sus în jos, netezind ușor autocolantul de la centru spre margini (stânga-dreapta) și deplasați-vă treptat în jos.

Vă rugăm să rețineți că posterul autoadeziv nu este protejat de umiditate, așa că trebuie lipit într-o încăpere cu umiditate normală. Dacă este necesar, protejați suplimentar împotriva umezelii cu ajutorul laminarii, acoperirii speciale etc.

Vă avertizăm că este destul de dificil să lipiți un poster mare (A1, A0) fără experiența necesară.

Imprimarea de postere (afișe) în Chișinău : +373 22 8-1111-8

Managerii noștri vă vor sfătui și vor răspunde cu promptitudine la toate întrebările.