Plotter de tăiere în Chisinau 10 lei pe metru/mp.
Managerii noștri vă vor consulta și vor răspunde rapid la toate întrebările.

Compania Acrilat oferă servicii de tăiere a plotterului pentru material laminat și plat în Chișinău. Folosim doar echipamente de înaltă precizie. Serviciile noastre se bazează pe o combinație de tehnologii inovatoare și servicii de calitate.

Tăierea plotterului este o procedură pentru reproducerea unei imagini de computer pe diferite materiale. Pentru aceasta, se folosește echipament special, care este adesea numit plotter.

Datorită decupării cu plotterul, este posibilă realizarea cât mai rapidă a autocolantelor din ORACAL 641, cu lipirea ulterioară a acestora pe orice suprafață netedă (metal, plastic, banner, sticlă etc.).

Decuparea pe un plotter este o tehnică care vă permite să reproduceți o imagine digitală vectorială pe un suport autoadeziv cu un substrat. Metoda de tăiere cu plotterul face posibilă realizarea unor autocolante ieftine din folie de vinil. Principalul avantaj al acestei tehnologii este capacitatea de a tăia imagini cu detalii foarte fine, menținând în același timp o claritate perfectă. Este o opțiune excelentă pentru aranjarea ferestrelor, grupuri de fațade, geamuri de mașini, realizarea de panouri, plăci și alte produse publicitare.

Etapele producției de autocolante

  • Tăierea propriu-zisă. Decuparea se face cu ajutorul unui plotter care este conectat la un computer. Un program special este instalat pe computerul dumneavoastră pentru a crea, încărca și ajusta machetele. Aparatul de trasare taie stratul superior – filmul – dar lasă substratul intact.
  • Eșantionare – eliminarea elementelor inutile. Recoltarea se face manual, cu un cuțit special cu lama subțire sau pur și simplu cu mâna. În cazul în care există multe elemente mici în imagine, eșantionarea poate fi destul de dificilă și consumatoare de timp. Din cauza complexității eșantioanelor, tăierea autocolantelor cu plotter necesită multă îndemânare, precizie și răbdare.
  • Aplicarea foliei de montaj. Acesta facilitează lipirea autocolantelor gata făcute pe o vitrină, pe sticlă sau pe caroseria mașinii.