Vă prezentăm produse noi de la Mutoh, și anume: LED UV Flatbed, LED UV Desktop, LED UV Hybrid, LED UV Roll-to-Roll.

Puteți achiziționa toate produsele Mutoh de la noi. Suntem dealeri oficiali ai companiei belgiene Mutoh.

XpertJet 461UF (XPJ-461UF)

Imprimanta compactă XpertJet 461UF UV LED cu plată oferă multe caracteristici, inclusiv o suprafață de imprimare mai mare, o fereastră de vizualizare mai mare în siguranță, un panou tactil actualizat, o lampă LED îmbunătățită, o masă de vid opțională pentru o adâncime crescută de imprimare și multe altele.

XPJ-461UF este echipat cu noul software original MUTOH VerteLith™ RIP, care vine cu FlexiDESIGNER MUTOH Edition 21.

VerteLith RIP optimizează toate caracteristicile XPJ-461UF pentru a crește productivitatea și profitabilitatea. XPJ-461UF vă permite să aplicați straturi de textură mai subțiri, adăugând instantaneu valoare oricărei imprimări.

Format A3+

 • 1 cap de imprimare piezo – 3,7 pl până la 25,8 pl – 180 duze x 8 rânduri
 • Zona de imprimare: 483 mm x 329 mm
 • Max. grosime cu masa standard: 70 mm
 • Max. grosime cu masa standard îndepărtată: 150 mm
 • Max. greutate: masa standard 5 kg
 • Ridicator manual de masă

XpertJet 661UF (XPJ-661UF)

Imprimanta plată UV-LED XpertJet 661UF oferă o suprafață de imprimare mai mare, panou tactil actualizat, lampă LED îmbunătățită și multe altele.

XPJ-661UF este echipat cu noul software original MUTOH VerteLith™ RIP, care vine cu FlexiDESIGNER MUTOH Edition 21.

VerteLith RIP optimizează toate caracteristicile XPJ-661UF pentru a crește productivitatea și profitabilitatea. MUTOH XPJ-661UF permis imprimarea pe mai multe straturi pentru a crea printuri Braille cu textura fină care adaugă instantaneu valoare oricărei imprimări.

Dimensiune A2+

 • 1 cap de imprimare piezo – 3,7 pl până la 25,8 pl – 180 duze x 8 rânduri
 • Zona de imprimare: 483 mm x 594 mm
 • Max. grosime: 150 mm
 • Max. greutate: 6 kg
 • Masa de vacuum integrata
 • Ridicare automată a mesei

Imprimante UV tip rolă la rolă și hibride - Imprimante seria Mark II

ValueJet 1638UH Mark II

Imprimanta ValueJet 1638UH Mark II Hybrid UV LED reprezintă următoarea generație de imprimante UV LED și este ideală pentru producția de grafică de înaltă calitate.

Funcționează pe noul software original VerteLith™ RIP de la MUTOH, împreună cu FlexiDESIGNER MUTOH Edition 21.

VerteLith RIP optimizează tot ce are de oferit VJ-1638UH Mark II și oferă cele mai bune degrade posibile, tonuri ale pielii și culori vibrante.

ValueJet 1638UH Mark II are capete de imprimare duble eșalonate cu lămpi UV LED pe ambele părți pentru un plus de confort.

Productivitate, capacitatea de a imprima cu cerneluri MUTOH UV-LED flexibile (US11) sau rigide (UH21) si posibilitatea de imprimare multistrat.

ValueJet 1638UR Mark II

Imprimanta UV LED ValueJet 1638UR Mark II reprezintă următoarea generație de imprimante UV LED și este ideală pentru imprimarea graficelor de înaltă calitate.

Funcționează pe noul software original VerteLith™ RIP de la MUTOH, împreună cu FlexiDESIGNER MUTOH Edition 21. VerteLith RIP optimizează toate caracteristicile VJ-1638UR Mark II și oferă cele mai bune degrade, nuanțe ale pielii și culori vibrante.

Caracteristicile ValueJet 1638UR Mark II includ capete de imprimare duble eșalonate cu lămpi UV LED pe ambele părți pentru o productivitate crescută, capacitate de imprimare multistrat și cerneală UV LED care se întărește instantaneu fără degajare.

Cernelurile flexibile de tip MUTOH US11 sunt ideale pentru aplicații pe rulouri. Cernelurile albe și lac vă permit să imprimați pe materiale transparente și colorate.

Imprimantă cu plată UV PerformanceJet 2508UF

Imprimanta UV LED Flatbed MUTOH PerformanceJet 2508UF 4’x8’ se remarcă prin performanță, calitate și preț accesibil.

Designul standard al capului de imprimare eșalonat cu patru capete – extins la șase cu adăugarea de cerneluri albe și lac – oferă viteze de imprimare rapide, în timp ce lămpile UV duble de pe ambele părți ale căruciorului oferă timpi de întărire excepționali pentru o productivitate crescută.

Imprimați materiale de până la 4″ grosime și utilizați CMYK x2 sau CMYKx2 plus alb și lac pentru a crea modele uimitoare cu durabilitate și gamă de culori remarcabile.

PJ-2508UF vine standard cu un sistem de înregistrare automată a suportului media cu o funcție de ejectare inversă pentru manipularea și poziționarea ușoară a suportului, un sistem ESD și un detector automat de grosime a suportului.

PerformanceJet 2508UF oferă performanța remarcabilă pe care o așteptați și oferă fiabilitatea de care aveți nevoie într-un strat plat cu LED UV, făcându-l alegerea inteligentă pentru orice etaj de producție.