În acest articol vom vorbi despre tehnologia aplicării vopselelor cu aerosoli pe suprafață.

Pregatirea suprafetei si aplicarea

Uscați suprafața destinată vopsirii, curățați-o de rugină, murdărie, grăsime și alte impuritati.

Pentru cele mai bune rezultate, aplicați grund pe lemn și metal netratat. Înainte de a începe și în timpul lucrului, agitați bine cutia de vopsea spray până când bilele metalice din interior nu se vor mișca liber (cu excepția lacului transparent).

Pentru cele mai bune rezultate, smalțul prin pulverizare trebuie aplicat la o temperatură ambientală de cel puțin + 10 °C.

Țineți cutia cu vopsea spray în poziție verticală, la o distanță de aproximativ 20-30 cm de suprafața de vopsit.

Aplicați vopsea spray cu mișcari uniforme înainte și înapoi. Pentru cele mai bune rezultate, pulverizați vopsea în două straturi, timpul de uscare pentru primul strat este de 30 de minute.

Odată uscat, aplicați lac transparent pentru a adăuga profunzime culorii. După utilizare, curățați supapa răsturnând recipientul cu susul în jos și apăsând dozatorul timp de 3 secunde.

Masuri de precautie

Inflamabil! Conținut presurizat! A se proteja de lumina directă a soarelui și de încălzire peste 50 °C. Nu deschideți și nu ardeți după utilizare! Nu pulverizați în apropierea surselor de foc și a obiectelor fierbinți! Nu fumați în timpul utilizării! A nu se lasa la indemana copiilor! Nu inhalați vaporii și stropii, evitați contactul cu pielea și ochii!

Depozitați și utilizați într-un loc bine ventilat, folosiți protecție pentru piele și căile respiratorii. Evitați expunerea la electricitate statică. Aruncați cilindrul uzat ca deșeuri menajere.